Tjäna pengar på att blogga - Så här kommer du igång!

torsdag 21 oktober 2010

Tjäna pengar enkelt på din egen blogg eller hemsida! Det är lättare än vad du tror - här lär du dig hur!

Vem som helst kan göra det och du behöver inte ha ett registrerat företag eftersom pengarna betalas ut som vanlig lön till ditt bankkonto och företagen sköter skatten automatiskt!

Ett affiliatenätverk låter dig gå med i så kallade program, som drivs av företag/annonsörer. Du får betalt för att driva trafik till annonsörens hemsida genom att länka med annonser, textlänkar och så vidare. Varje program har olika betalsätt - de flesta betalar provision på försäljning som din trafik genererar.

Eftersom alla de olika affiliatenätverken erbjuder annonser för olika företag är det viktigt att gå med i alla nätverken för att få tillgång till just alla annonser. Det kostar självklart ingenting.


Nedan följer en lista över de bästa affiliatenätverken

Double.net

Sveriges första affiliatenätver. Double.net är lättanvänt och ger bra ersättning. Här finns mycket bra material speciellt om du bloggar om hälsa & skönhet, kläder, mode och spel. 

Affiliator.se
Konkurrent som har lyckats väldigt bra med att koppla till sig företag med olika program. Väldigt lättanvänt och attraktiva annonser. Eftersom de flesta företag/annonsörer bara använder ett affiliatenätverk bör du skaffa konto på alla, så att du hittar de bästa annonsörerna för din sajt. Du får 70 kronor genom att gå med.

TradeDoubler
Tradedoubler är Sveriges största affiliatenätverk. Har en stor mängd program knutna och erbjuder bra funktioner, såsom annonspooler och omfattande rapport och statistikverktyg. Registrera dig som publicist här.


Zanox
Stort och tryggt nätverk som har massor av bra program som du verkligen kan tjäna stora pengar på. Stationerat i Tyskland men med många svenska företag som kunder. Betalar i euro. Registrera dig här.

Adtraction
Ett helt nytt affiliatenätverk som lovar mycket gott vad gäller länkar. De använder ett nytt smartare system som skapar bättre och mer effektiva mätlänkar, som i längden ger bättre avkastning. Gå med från början och testa!


Det är de bästa affiliatenätverken. Kom ihåg, registrera dig i alla för att ta del av hela urvalet av annonser så du kan anpassa dem efter din blogg på bästa sätt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Kontakt

Har du några frågor eller tips du vill dela med dig av? Vill du göra ett länkbyte med TD.se eller om du vill kontakta mig utan att kommentera något av mina inlägg nås jag på tipsdatabasen@gmail.se

Om tipsdatabasen

Tipsdatabasen skapades för att nå ut med enkla tips som är lätta att implementera inom alla möjliga områden.